people

Se poate simula iubirea?

Oare chiar putem sa mai iubim dupa ce am fost raniti?Sau de frica ca vom ramane singuri,ne avantam in orice relatii?

Dupa o despartire dureroasa nu mai vrem parca sa stim nimic din ceea ce am stiut,nume,data de nastere,sa nu mai dam de ele in viata noastra daca se poate.Si Doamne,sa nu ne mai plimbam prin acele locuri,sa nu mai auzim acele piese…ca ne apuc o melancolie imediat.

Suntem obisnuiti sa folosim oameni pe post de pansamente,si cand ne vindecam sa spunem ca “nu a fost sa fie”…si  dupa ce i-am aruncat la gunoi pe acesti oameni,ne dam seama ca…nu ar fi trebuit,de cele mai multe ori.

Auzeam recent ca cica,timpul necesar pentru a trece peste este jumatate din timpul petrecut cu persoana respectiva…daca stau bine sa ma gandesc cam asa e.

Si totusi,oare dupa ce suntem raniti chiar nu ne mai prea pasa cu cine suntem,ci doar daca suntem?Oare tot ce conteaza e sa nu mai fim mintiti si sa ne ni se acorde atentie?

Poate la inceput asa e..insa mai incolo realizam ca nu e de ajuns,daca nu reusim nicicum sa ne indragostim pe de-a intregul de acea persoana.Nu imi vine a crede ca cineva poate simula iubirea,poate pentru un timp..dar,cred ca celalalt trebuie sa fie indragostit orbeste ca sa nu observe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s