direct din suflet

Moartea

12477049_749243068542079_598177231_oParca oricat de tare si puternic ai fi acest cuvant te inspaimanta sau cel putin te pune putin pe ganduri.

Tot timpul lasam moartea pe mai tarziu…si pana la urma insasi venirea noastra pe lume este o expunere totala la moarte.Dupa ce ai primit viata esti dispus sa mori in fiecare urmatoare secunda,groaznic,stiu.

Ne ferim sa vorbim despre moarte,desi e singurul lucru inevitabil in viata.

Nu ne place sa vorbim despre pentru ca ne intristeaza,nu vrem sa ne imaginam fara toti cei pe care ii iubim.Nu vrem sa ne imaginam ca viata  va continua,fara noi,ca cei care ne iubesc vor indura cu greu,dar vor continua sa respire.Refuzam sa ne imaginam ca vom lasa copii,prieteni care o sa continue sa se casatoreasca,sa imbatraneasca…ca ne vor fi inchise fisele medicale,ca numele noastre vor ramane doar o amintire.

Speram zilnic ca poate moartea o sa ne uite si o sa treaca direct la urmatorul,dar nu ne uita…poate ne-ar fi mai usor sa acceptam inevitabilul si sa ne gandim cum ar fi daca am fi morti.

Se zice ca avem niste ani pe care ni da Dumnezeu cu imprumut…stii momentele alea in care ai fi putut sa mori,dar ceva sau cineva pur si simplu par ca a spus “STOP” si asa moartea te-a evitat…ei,bine daca ai avut parte de asa ceva,atunci sa stii ca anii de atunci incoace sunt ani dati cu imprumut,fii atent ce faci cu ei!

Nu conteaza anii din viata ta,ci viata din anii tai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s