direct din suflet

Scrisorile si povestea lor

V-am spus oare de obsesia mea pentru scrisori?Stiu insa ca sunt multi la care nu le plac…sau li se pare prea complicat sa scrii o scrisoare,cand la fel de bine,si mult mai usor poti sa scrii un mesaj pe facebook/whataspp(sau multe alte moduri de socializare din zilele noastre).

Nu va ganditi ca eu trimit o scrisoare de fiecare data cand vreau sa zic un “ce mai faci”,nu fac asta,dar…sa zicem ca e ziua de nastere a cuiva sau are loc un eveniment important din viata cuiva si vrei sa il feliciti,sau e Craciunul,Revelionul,Pastele…sau poate ii doar o zi din-asta de toamna cand ti se toarna inspiratie de sus…ei,bine atunci…atunci e momentul sa scrii o scrisoare in locul unui sms sau mesaj,sau e-mail.

De ce sa alegi in astfel de momente o scrisoare in loc de un mesaj care se trimite in cateva secunde?large

Sa alegi o scrisoare pentu ca scriind-o dai din timpul tau,mai mult decat dai atunci cand scrii un mesaj.

Sa alegi o scrisoare pentru ca presupune efort,si efortul este apreciat.

Sa alegi o scrisoare pentru ca asa sigur o sa faci ceva original,chiar si incercand sa copiezi de altundeva un text,scrisul tot al tau o sa fie 😉

Sa alegio scrisoare pentru ca asta face mesajul tau mult mai tangibil,te face sa fi mai aproape de persoana la care l ai trimis.

Sa alegi scrisoare pentru ca o scrisoare e o parte din tine mult mai mult decat e mesajul pe care il puteai trimite prin oricate alte cai.Tu atingi pixul,hartia,plicul..nu doar tastatura..

Sper ca v-am convins! 🙂

 

One thought on “Scrisorile si povestea lor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s