direct din suflet · girly stuff

Dragobete si/ sau Valentine’s Day

Asta e pentru toate fetele care nu au avut un Valentine de Valentine’s day si niciun Dragobete de Dragobete si totusi nu s-au plans peste tot pe social media.

Daca ma intrebati pe mine…as zice ca niciuna, nicialta.Desi, daca tot vrei sa iubesti o zi pe an, iubeste romaneste 😉16864319_1602063633155558_7813800820900877211_n

Pe Valentine l-am eliminat din prima pentru ca e deja asa un cliseu, si asa o minciuna, e prea comercializata sarbatoarea asta…prea everywhere on social media, si mie de obicei, nu imi mai place deloc un lucru daca toata lumea il vrea sau place.

Pe Dragobete il respect pentru traditie si pentru toti barbatii in varsta pe care ii vad cumparand flori si vorbind despre batranica de acasa ca despre o regina pentru ca intr-adevar o iubesc.Si probabil pentru ca inca nu e asa popular :))

Dar, eu una tot aleg sa nu sarbatoresc niciuna, si mi se pare mult mai dragut si romantic sa primesc o floare intr-o zi random pentru ca respectivu’ asa a vrut sa-mi arate cat ii sunt de 92e5ff47e564cbcf3aea658eb1f6922cdraga, decat sa primesc un buchet de sarbatorile aste pentru ca asa se face.Sticumzic?

Mi-au placut de cand sunt gesturile mici si lucrurile simple, mi-a placut de cand sunt simplitatea si modestia, oamenii sinceri, reali si iubirea adevarata(si chiar daca se spune ca nu mai exista, eu tot vreau sa cred in ea,de-aia pana la adanci batraneti,dada).d97070f7e93fbfddefc2a085092197f2

O zi sau doua din an in care cica se celebreaza iubirea si vi se dau cadouri, fetelor, nu o sa va faca sa va simtiti mai iubite pe parcursul anului.Dragostea asta de o zi nu e deloc aducatoare de fericire, cum credeti!

Daca iubitii vostri va sarbatoresc si se comporta frumos cu voi doar de 092ba2d0b23f1eaae582c13178e959fbValentine’s day sau Dragobete, nu trebuie sa va bucurati, si nicidecum sa mai stati.Don’t get me wrong, a fi sarbatorita si alea alea, nu inseamna ca cineva sa-ti fie la usa cu 100 de trandafiri sau geanta de nu stiu care in fiecare zi. 🙂

Iubirea trebuie aratata in fiecare zi, cum spuneam prin gesturi mici.

“Căci nu mai e iubire, nici măcar în… ziua îndrăgostiților! E numai valentinism – relații de sezon, pentru cadouri, excursii și plăceri).”

jhgsd

Advertisements

2 thoughts on “Dragobete si/ sau Valentine’s Day

  1. Pentru că orice bărbat puternic ,cândva a trecut prin mâinile unei femei puternice ,fie ea mamă,sotie ,iubita sau sora .Pentru că ne așezați perna înainte de somn și cafeaua dupa.Pentru că ne iubiti când meritam cel mai puțin și ne certați când meritam cel mai mult ,de aceea meritați flori in fiecare zi .In concluzie ….la decapitare cu cei doi tovarasi, Valentin și Dragobete !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s