direct din suflet · girly stuff

Dragobete si/ sau Valentine’s Day

Asta e pentru toate fetele care nu au avut un Valentine de Valentine’s day și niciun Dragobete de Dragobete și totuși nu s-au plâns peste tot pe social media.

Daca mă intrebați pe mine…aș zice că niciuna, nicialta. Deși, dacă tot vrei să iubești o zi pe an, iubește romanește 😉16864319_1602063633155558_7813800820900877211_n

Pe Valentine l-am eliminat din prima pentru că e deja așa un clișeu, și așa o minciuna, e prea comercializată sărbătoarea asta…prea everywhere on social media, și mie de obicei, nu îmi mai place deloc un lucru dacă toată lumea îl vrea sau place.

Pe Dragobete îl respect pentru tradiție și pentru toți bărbații în vârstă pe care îi văd cumpărând flori și vorbind despre bătrânica de acasă ca despre o regină pentru că ântr-adevăr o iubesc. Și probabil pentru că încă nu e așa popular :))

Dar, eu una tot aleg să nu sărbătoresc niciuna, și mi se pare mult mai draguț și romantic să primesc o floare într-o zi random pentru că respectivu’ așa a vrut să-mi arate cât îi sunt de 92e5ff47e564cbcf3aea658eb1f6922cdragă, decât să primesc un buchet de sarbătorile astea pentru că asa se face. Șticumzic?

Mi-au plăcut de când sunt gesturile mici și lucrurile simple, mi-a plăcut de când sunt simplitatea și modestia, oamenii sinceri, reali și iubirea adevărată (și chiar dacă se spune că nu mai există, eu tot vreau să cred în ea, de-aia până la adânci bătrâneți, dada).d97070f7e93fbfddefc2a085092197f2

O zi sau două din an în care cică se celebreaza iubirea și vi se dau cadouri, fetelor, nu o să vă facă să vă simțiți mai iubite pe parcursul anului. Dragosea asta de o zi nu e deloc aducătoare de fericire, cum credeți!

Daca iubiții voștri vă sărbătoresc și se comportă frumos cu voi doar de 092ba2d0b23f1eaae582c13178e959fbValentine’s day sau Dragobete, nu trebuie să vă bucurati, și nicidecum să mai stați. Don’t get me wrong, a fi sărbătorită și alea alea, nu înseamnă ca cineva să-ți fie la ușă cu 100 de trandafiri sau geanta de nu știu care în fiecare zi. 🙂

Iubirea trebuie arătată în fiecare zi, cum spuneam, prin gesturi mici.

“Căci nu mai e iubire, nici măcar în… ziua îndrăgostiților! E numai valentinism – relații de sezon, pentru cadouri, excursii și plăceri).”

jhgsd

Advertisements

2 thoughts on “Dragobete si/ sau Valentine’s Day

  1. Pentru că orice bărbat puternic ,cândva a trecut prin mâinile unei femei puternice ,fie ea mamă,sotie ,iubita sau sora .Pentru că ne așezați perna înainte de somn și cafeaua dupa.Pentru că ne iubiti când meritam cel mai puțin și ne certați când meritam cel mai mult ,de aceea meritați flori in fiecare zi .In concluzie ….la decapitare cu cei doi tovarasi, Valentin și Dragobete !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s