direct din suflet

Femei, fete, fetișcane, fetițe…

Tot voiam eu să fac un proiect dedicat femeilor din viața noastră, și în capul meu chiar suna super fain, da’ ca de obicei am zis că sunt destule, că nu o să am cu cine s.a.m.d Așa că , măcar să scriu câte ceva…

O să încep cu un bonus pentru băiețași :

Era piesa aia, dacă o stiți: „lăsați femeile să facă ce vor”, în fine, nu o să v-o inserez pe aici,că nu dă bine :)) Dar, ceea ce vreau să zic este: lăsați-le, azi lăsati-le să facă ce vor.

Mai e reclama aia nouă de la Avon, care m-a bântuit toata săptamâna pe youtube: DĂ-I TIMP DIN TIMPUL TĂU!(ce mai aștepți?)

  • Și să treceeeem la femeeei, acum vorbesc cu voi!

Prima dată, pentru toate bunicile:

 

Sunteți cele mai prețioase, ați dus  generații pe brațe. Mâinile voastre muncite și îmbătrânite ne fac să realizăm cât greu ați dus. Câte visuri neîmplnite, dureri și dorințe nespuse ați purtat.Cât ați sacrificat pentru copiii voștri, pentru nepoții voștrii…Vă mulțumim! Sunteți un ocean infinit de experiențe, și știm că la voi tot timpul vom găsi cele mai bune sfaturi! Știm că bucuriile voastre se măsoara în telefoanele primite de la copiii de departe, felicitările și îmbrățișările nepoților, vizitele copiiilor, așa că , dragi bunici vă doresc să aveti parte de toate acestea!

PS: ascultați piesa asta sunt sigură că o să vă faca să mergeți să le vizitați pe bunicuțe!

Mămicilor, le dedic această scrisoare pe care i-am scris-o mamei mele! 🙂ead5ad44f40ca7ca01c8a63c43821ab0

Fetelor, prietenelor mele, vreau să le spun că sunt frumoase, sunt frumoase exact așa cum sunt! Sunteți frumoase când râdeți cu prietenii voștri, când citiți o carte sau un mesaj și zâmbiți. Sunteți frumoase când plângeți pentru răul ce-l vedeți în jur. Sunteți frumoase mai ales atunci când nu vă străduiți deloc sa fiți frumoase! Sunteți frumoase și meritați tot ce-i mai bun!

Sunteți frumoase și puteți, puteți să faceti visurile alea să devină realitate!336c167d788805c4b35510d362d7949b

Fetițelor, ce încă mai dau mărțișoare la școala băieților, vreau să le spun să profite la maxim de libertatea pe care o au acum, pentru că știu că toate își doresc să crească mari și bla,bla..dar, părerea mea, niciodată nu o să fie mai libere ca acum! Vreau să le spun că ele sunt foarte importante, ele vor fi viitoare mămici, directoare, profesoare, dansatoare de succes, scriitoare, etc. Vreau să le spun că trebuie să se bucure de copilarie, și de jocurile ei, deoarece cu cât cresc jocurile vor deveni tot mai periculoase și să nu se supere că nu câștigă totdeauna, pentru că atunci când o să crească o să se supere doar că au avut tentativa de a juca, bine, stop, nu le spuneți astea fetițelor! Lăsați-le să zăbovească cât mai mult în lumea basmelor și a viselor, că oricum, în ziua de azi, foarte repede rămân făra aceasta inocență!

M-am cam întins…dar, dacă un singur om găsește ceva bun în ceea ce am scris eu, sunt cea mai fericită persoană!

Un 8 Martie fericit tuturor femeilor, fetelor si fetițelor! Să fiți iubite!

jhgsd

4 gânduri despre „Femei, fete, fetișcane, fetițe…

Lasă un comentariu