Ce faci când ai o zi proastă?

Toți avem zile proaste, în care nu avem chef de nimic, în care ne simțim nicicum și ne simțim ori singuri, ori neajutorați…

Dar, trebuie să depășim zilele astea ca să ne putem bucura de viață mai departe.

Nu știu dacă și pentru voi e la fel, dar pe mine mă influențează mult și vremea, anotimpurile. De exemplu, mereu am mai multe zile de genul iarna sau toamna, când deja zilele se scurtează și mă izolez prea mult în casă.

Pentru mine un prim pas ca să trec peste este să îmi recunosc că am o zis proastă, că nu mă simt bine. Odată ce am acceptat acest lucru, iau chestiile treptat.

  1. Mă pun în pat, pun un serial sau film care știu că îmi place, că e drăguț, cozy…cu alte cuvinte apelez la FRIENDS sau GILMORE GIRLS sau mă pun și mă uit la Letters to Julliet pentru a mia oară. Și bineînțeles cu mâncare total nesănătoasă, dar incredibil de gustoasă lângă mine.
  2. După ce se întâmplă mai mereu este ascultatul unui playlist însoțit de o tură bună de plâns. Oh, da plâng, vă vine să credeți? De obicei asta mă ajută să mă descarc și să-mi revin puțin.
  3. Dacă mai și dorm o jumătate de oră, e minunat.

E important să îți accepți starea în care ești și să-ți acorzi timp să îți revii, dar nu e bine să te complaci în ea, să începi să te victimizezi…

4.De aceea ceea ce urmează este un dance party. Pun cea mai proastă și mai comercială muzică și încep să dansez, să mă simt bine.

Starea mea nu se schimbă automat, dar fiecare din lucrurile astea contribuie, și îmi ridică starea puțin câte puțin.

5.Dacă mai încerc să am și puțin contact cu omenirea, o conversație cu un prieten, o vizită la bunici sau o plimbare în aer liber cu o prietenă mă ajută și mai mult.

Așa starea mea se transformă din “Meh, life sucks. I don t want nothing anymore, blah blah” în “You know what? Life is good. I can have all these things I want, I can do all these things. ” .

Din hopeless în hopefull.

Sper să vă ajute faptul că am împărtășit cu voi aceste lucruri!

Să aveți cât mai puțin zile proaste și cât mai multe zile bune!

Hugs and kisses,

M.I.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s