discutii/ coffee talks

NU va fi mai bine

Îți pui cana de cafea pe masa din bucătărie, te uiți pe fereastră și îți spui că vor veni zile mai bune, că până la urmă va fi bine.

Pentru că asta e tot ce te ajută să mai duci o zi. Visezi la o zi în care să nu-ți mai simți capul cum explodează, să mergi liniștită să-ți faci cafeaua, și să-ți cânte frumos păsărele la geam, nici măcar nu îndrăznești să visezi că o să vină să te-mbrace ca în Cenușăreasa, vrei doar să vezi razele soarelui cum intră în casa ta și să respiri ușurată: acum mi-e bine.

Și tu ca cei mai mulți dintre noi nu speri la nimic mai mult decât la acel BINE. Nu îndrăznești să te gândești că vor fi zile grozave, că tot ce-i mai bun vine de-acum, speri doar să fie bine, un pic mai bine. Pui totul în cârca acestor zile mai bune care trebuie să vină! Și pe bune, trebuie! Că altfel pentru ce mai duci și ziua de azi?

Dar, dacă aceste zile mai bune nu mai vin? Dacă NICIODATĂ, dar chiar niciodată nu va fi mai bine? Dacă viața ta va arăta mereu AȘA? Așa cum arată acum.

Ai putea trăi așa toată viața ta?

Dacă situația ta rămâne la fel? O să fii fericită? Ai putea să zici că viața ta e frumoasă?

Ai putea să zici de ziua de azi că e una din acele zile bune?

Dacă zile mai bune decât asta nu mai vin?…

Ai citit bine. Zile mai bune nu vin. Dacă nu-ți place situația ta actuală fă ceva! Schimb-o!

Ridică-te și spune ce nu-ți convine! Ridică-te și trăiește-ți viața!

Începe de la ZERO! Dar, te rog încetează să mai speri să vină zile mai bune.

Zilele mai bune au ajuns, au venit. Te așteaptă!

https://www.youtube.com/watch?v=YOrMAW4pKuA

Waking up in California /But these clouds they won’t go away/ Everyday is like another storm, yeah/ I’m just trying not to go insane /Yeah, in the city shining so bright /So many dark nights, so many dark days/ But every time I feel the paranoia/ I close my eyes and I pray

3 thoughts on “NU va fi mai bine

  1. Cind se duc bunicii am ramas muta un timp cind am vazut pe viber ca bunicul tau a murit a ramas Amintiri le a ramas locul lui gol a ramas Bunica singura sa produs un dezechilibru dar totusi el este liber si acum ca si Isus spun si eu cind le spunea la ucenicii ca este Mai bine de el sa plece la tatal ca sa posta sa fie peste tot acum bunicul tau este peste tot il puteam In inima noastra el este liber si este In inima tuturor Care il cunoscut este prin America Germania peste tot ce frumos nu

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s