4 ani de blogging (sau de scris abureli)

Sunt patru ani, îmi reamintește wordpress-ul, de când mi-am luat inima în dinți și mi-am așezat gândurile pe o platformă unde putea oricine mă descoperea să le citească.

Wow, nu-mi vine să cred. Patru ani în care am trecut prin transformări majore…

Și cred că se vede și în ce scriam pe atunci și ce și cum scriu acum. Am pus între timp multe postări pe privat deoarece ori erau prea personale, ori erau despre oameni de pe lângă mine și i-a deranjat. Așa e odată cu o expunere mai mare mereu ți se va limita din libertate.

Am început și eu să fiu puțin mai atentă, să nu cumva să dau nume, să fiu cât mai subtilă. Să nu împărtășesc prea multe.

Apoi, nu vă zic cum e să scrii ce-ți trece prin cap când știi că te-o citi mătușa nu știu care, mama prietenului sau poate vecina aia care s-ar putea să înțeleagă altceva decât ce ai vrut să zici. Se pot interpreta muuulte. Dar, încet, încet am început să fac abstracție de aceste lucruri.

Mi se pare mie că am reușit cât de cât să abordez o perspectivă bună și că încetuc reușesc să adaptez un echilibru între a fi transparent și a nu da ce nu trebuie din casă.

Blogulețul ăsta mi-a adus atâtea bucurii! A fost umărul pe care am plâns mult timp…

Statisticile zic că în 2015 aveam 130 de vizitatori și 280 de vizualizări, iar anul acesta până în prezent sunt aproape 3000 de vizitatori și aproape 5000 de vizualizări.

Maybe I m not THERE yet but I m closer than I was yesterday. Și clar au cititi mult mai mulți oameni chestiile scrise de mine decât ar fi citit dacă nu făceam public acest bloguleț.

Mulțumesc tuturor care s-au oprit de-alung acestor ani să citească măcar o propoziție de mine. Mulțumesc enorm celor care și-au luat din timpul lor și mi- au dat feedback, fie în comentarii, dm în insta sau pe tumblr…( unde am activat mult timp). Ce să mai zic care mi-au dat un tag pe facebook sau într-un story, share-urile sunt extrem de prețioase.

Btw, am început blogul cu această postare: UNDERNEATH .

Hugs and kisses,

M.I.

5 Comments Add yours

 1. illusion says:

  La mulți ani frumoși!

  Liked by 1 person

  1. M.I. says:

   Multuuumesc 🥰

   Like

 2. georgells25 says:

  Felicitări. Si cât de mulți ani in blogosferă!

  Liked by 1 person

  1. M.I. says:

   Muultumeesc mult! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s